Klantenservice

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u toch een vraag of een klacht over onze producten of de afhandeling van de bestelling dan staan wij altijd klaar om u te woord te staan.

Voor vragen over bestellingen:

  • webshop@erica.nl
  • +31 33 – 2535041

(maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur) of via het contactformulier.


Voor vragen over producten of een persoonlijk gezondheidsadvies kunt u het beste contact opnemen met een van onze winkels. Ons winkelpersoneel is opgeleid en kan u deskundig advies geven. Ga gerust langs bij uw dichstbijzijnde Erica winkel.

Voor klachten vragen wij u het Contactformulier te gebruiken.

Betaalmogelijkheden iDEAL

Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Ideal hoeft u zicht niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met IDEAL betalen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met Ideal doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode.
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank.
  • U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling zijn geslaagd.

Levertijden

Erica Kruiderijen verkoopt in haar webshop dezelfde producten als in haar winkels. Dit betekent dat in principe alle producten op voorraad zijn. Bestelt u voor 15:00 uur dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Mocht het onverhoopt langer duren dan zullen wij contact met u opnemen.


Verzendkosten

Bekijk verzendkosten


Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.