Nieuws

image

12-1-2023

7 Redenen om Erica solids te kopen

Je komt ze steeds vaker tegen: shampoo en body wash in vaste vorm, oftewel shampoobars en showerbars. Ook wij begonnen al jaren geleden met het creëren van een product dat fijn is in gebruik, je huid intensief verzorgt, maar ook beter is voor het milieu dan de vele niet-biologisch afbreekbare producten die je vaak in winkels tegenkomt. Wanneer je een Solid (shampoo- of showerbar) ziet heb je in eerste instantie misschien de associatie met een “ouderwets” stuk zeep. Maar schijn bedriegt: onze shampoo- en showerbars zijn veel meer dan dat!

Heb je nog nooit een Solid gebruikt en ben je benieuwd wat het is, of twijfel je of je nog meer Solids aan jouw collectie wil toevoegen? Wij geven je 7 redenen om vanaf nu alleen nog maar Erica Solids te kopen.  

 

1: Cosmos Natural gecertificeerd

De eerste reden is voor ons een hele belangrijke, waar we ook heel trots op zijn. Alle solids zijn, net als andere Erica verzorgingsproducten, Cosmos Natural gecertificeerd. Dit houdt in dat we voldoen aan de Europese standaard voor Natuurcosmetica, waarbij onder meer wordt gekeken naar de biologische afbreekbaarheid van een product, de afwezigheid van giftige stoffen en of het productieproces wel duurzaam verloopt. Wanneer je het Cosmos logo ziet op een product ben je dus zeker dat je een product koopt dat zowel goed voor jou is als voor het milieu. Win-win!!

2: Natuurlijke ingrediënten

Onze Solids bestaan voor maar liefst 99% uit natuurlijke ingrediënten. Heel veel puurder kun je jouw verzorgingsproducten dus niet krijgen. En dat is een fijne gedachte. 

3: 100% Vegan

Vanwege die natuurlijke ingrediënten zijn onze Solids, met uitzondering van de Sensitive Shampoo & Body bar waar whey in zit, ook 100% vegan. Oh én dierproefvrij. Maar dat vinden we vanzelfsprekend.

4: Veel keuze uit verschillende geuren

De lijn met Solids breidt zich in rap tempo verder uit. We hebben daardoor Solids in verschillende geuren: van zoete amandel tot verkwikkende Fresh spearmint en stoere Spicy Wood. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat: er is altijd wel een match! Misschien wel twee ;-) 

5: Voor huid, haar én gezicht!

Je kunt niet alleen je doucheschuim vervangen door een solid, maar ook je shampoo, conditioner en zelfs je gezichtsreiniger.. 

En heb je een (zeer) gevoelige huid? Dan kun je kiezen voor de sensitive Shampoo & Body bar en de parfumvrije Face Cleansing Bar. Mild, verzorgend en ph-neutraal waardoor je huid niet uitdroogt, tot rust komt en heerlijk zacht aanvoelt.

6: Plasticvrij! Geen plastic verpakking, geen microplastics

Wil jij minder (plastic) afval weggooien en geen microplastics meer door het doucheputje spoelen? Zowel in als om onze Solids zul je geen plastic aantreffen. Onze  Solids worden CO2 neutraal geproduceerd en verpakt in gerecycled papier met FSC keurmerk en zijn vrij van microplastics. Zo maak je in een handomdraai je badkamer plasticvrij!

7: Zuinig in gebruik en daardoor voordelig

Eén Erica shampoobar staat gelijk aan maar liefst drie shampoo flessen van 250 ML. 

Daarnaast zijn de solids erg zuinig in gebruik: je hebt maar weinig product nodig om een heerlijk schuim te maken. Je zult merken dat jouw Solid daardoor veel langer meegaat dan vloeibare verzorgingsproducten en dat je dus (wat wij wel minder gezellig vinden) minder vaak onze Erica winkel hoeft te bezoeken. Onder de streep ben je dus ook nog eens voordeliger uit.

Bijna overtuigd, maar nog net niet helemaal? Bedenk dan dit: eigenlijk hoef je toch helemaal geen reden te hebben om jezelf af en toe te verwennen met een fijn verzorgingsproduct? Dus, waar wacht je nog op?

Kom gezellig langs in onze winkel of shop online, en laat je verrassen door onze Erica Solids! 

Bekijk onze SOLIDS

Thema's