Nieuws

image

12-1-2023

Ceci n'est pas zeep

Door zijn uiterlijk word je misschien in verwarring gebracht, maar dit is geen zeep.

Herken je het volgende: je hebt je handen grondig gewassen met zeep, vlak daarna voelen ze zijdezacht aan maar vervolgens gaat je huid juist trekken en uitdrogen. Daarna moet je troubleshooten met handcrèmes en andere vettende producten om je handen weer zacht te krijgen. Hetzelfde scenario komt voor bij veel andere verzorgingsproducten voor huid en haar.Hoe komt dit? Zeep heeft de eigenschap de natuurlijke vettige beschermlaag van de huid aan te tasten, waardoor deze uiteindelijk meer uitdroogt dan dat deze gevoed wordt.

Wij hebben het dan ook nooit over zeep, maar noemen onze shower- shampoo- en cleanser bars liever Solids: milde, verzorgende huid en haarverzorgingsproducten in vaste vorm. De natuurlijke ingrediënten in onze Solids respecteren en beschermen de natuurlijke beschermlaag van de huid juist wél. Daarnaast zijn onze solids zijn PH-neutraal waardoor de natuurlijke zuurgraad van de huid ook in balans blijft.

Afgezien van het feit dat onze Solids geheel plasticvrij zijn en het milieu respecteren zijn ze dus ook zacht voor jouw huid, en blijft de natuurlijke beschermlaag in tact. Je zult dan ook merken dat je huid na gebruik heerlijk zacht en gevoed aanvoelt. Niet alleen vlak na het wassen, maar ook lang daarna.

 

Bekijk onze Solids hier!

Thema's