Nieuws

image

8-5-2024

Erica zonbescherming

Er bevinden zich op de markt zonnebrandproducten die onvoldoende UVA en UVB bescherming bieden. De Erica SPF producten beschermen je wel. Onze producten zijn grondig getest en gecontroleerd, waardoor ze gegarandeerd voldoen aan de hoogste standaarden voor zonbescherming.

Het uitvoeren van deze tests is een complex proces. Er zijn instituten die claimen, vooral als het gaat om zinkoxide SPF, dit nauwkeurig te kunnen uitvoeren, maar helaas voldoen niet alle instituten aan deze belofte.

Alle Erica zonnebrandproducten met zinkoxide zijn succesvol getest in vivo, conform de strengste Europese normen. Deze tests zijn uitgevoerd bij een gerenommeerd instituut, gespecialiseerd in het testen van zonnebrandproducten, wat de betrouwbaarheid en effectiviteit van onze producten bevestigt.

Bij Erica staat de gezondheid van de huid voorop. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige verzorgingsproducten die niet alleen beschermen, maar ook de huid verzorgen. Vertrouw op Erica voor jouw natuurlijke zonbescherming; je huid verdient niets minder.

Thema's