Nieuws

image

20-3-2024

Honing: Onze Toewijding aan Kwaliteit en Duurzaamheid

In de wereld van honing staat de natuurlijke symbiose tussen bij en bloem centraal, een proces waarbij zorgvuldige samenwerking met ervaren imkers essentieel is. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we kunnen genieten van honing in zijn puurste vorm, rechtstreeks vanuit de natuur, zonder onnodige bewerkingen. Want de natuur biedt ons alles wat lekker en gezond is.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het afvullen van honing. Door jarenlange partnerschappen met coöperaties en imkers die het milieu respecteren, garanderen we niet alleen de kwaliteit van onze honing maar dragen we ook bij aan een duurzamere wereld. Deze relaties zijn gebaseerd op wederzijds respect voor het leefmilieu van mensen, bijen, en planten, en stellen ons in staat om continu de beste en meest verantwoorde honing aan te bieden.

We hanteren de hoogste kwaliteitseisen, gestaafd door erkende certificeringen en strikte HACCP-richtlijnen die onze inzet voor voedselveiligheid en -kwaliteit bevestigen. Elk product dat we aanbieden wordt grondig getest door geaccrediteerde laboratoria, gebruikmakend van de nieuwste testmethoden om de authenticiteit, zuiverheid, en veiligheid te garanderen. Dit omvat een 'triple screening'-proces, waarbij geavanceerde analyses zoals C4, NMR, en LC-HRMS worden toegepast om de hoogste kwaliteitsstandaarden te waarborgen.

Naast een breed scala aan heerlijke honingsoorten, bieden we ook natuurlijke zoetmiddelen als alternatief voor geraffineerde suiker. Dit alles vanuit ons diepe respect voor mens, dier, en planeet, en met de belofte van 100% echte, traceerbare honing.

Thema's